23 augustus 2020

26 mensen die vossen in hun huis vonden en online foto’s deelden

Door sensationeel
Spread the love

Vossen staan ​​bekend als vriendelijk en nieuwsgierig, en niets benadrukt dat beter dan alle bezoeken die ze mensen thuis brengen.

Dat klopt, deze mooie, nieuwsgierige wezens blijven manieren vinden om in onze keukens, slaapkamers … te geraken. Gelukkig maken mensen die verrast zijn door deze dieren vaak foto’s van ze voordat ze hen vragen te vertrekken.

Sensationeel heeft deze foto’s verzameld om te laten zien dat niemand veilig is voor deze ongenode – maar absoluut schattige – gasten, dus geen paniek als het jou ook overkomt. Koop in plaats daarvan een camera!

1# Ik denk dat iemand verliefd is op mijn kerstverlichting

Zoals je op de afbeeldingen kunt zien, hebben vossen een succes gemaakt door samen te leven met mensen. Het is niet te danken aan hun mythische sluwheid, maar eerder aan hun vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden; vossen komen voor in steden in heel Europa en Noord-Amerika. Veel Britten weten zelfs meer over stedelijke vossen dan hun tegenhangers op het platteland.

Stedelijke vossen hebben zo’n uitgebreid dieet, het is verbazingwekkend dat ze niet 24/7 last hebben van diarree – ze eten regenwormen, insecten, fruit en groenten en een grote verscheidenheid aan wilde vogels en zoogdieren. De meeste vogels die ze eten zijn wilde duiven en kleine tuinvogels, en de meest gegeten zoogdieren zijn meestal veldmuizen, overvloedig aanwezig in volkstuintjes, spoorlijnen en andere met gras begroeide gebieden.

2# Vos bloem

Dus als je wilt, kun je zeker een vos voeren die bij je thuis komt. Veel mensen doen dat, zowel regelmatig als af en toe. Je kunt ze eigenlijk alles geven. Omdat ze carnivoren zijn, houden ze van gekookt of rauw vlees en ingeblikt voedsel voor huisdieren.

Ze zullen niet afhankelijk van je worden, maar als je ze regelmatig en regelmatig voedt, kunnen ze te veel zelfvertrouwen krijgen en minder op hun hoede voor mensen zijn. Dit zou hen kunnen aanmoedigen om vreemden te benaderen voor voedsel, een gedrag dat niet aangemoedigd mag worden. Het is dus het beste om niet elke avond grote hoeveelheden voedsel buiten te zetten.

3# Een vos. Achter mijn boekenkast. Een echte vos. Een bibliotheekvos. Om 4 uur ’s ochtends. Een echte bonafide bibliotheekvos. Wat een nacht is het geweest

4# Als het past dan past het

5# Op het gemak in de veranda

6# Hey, dat is mijn mand!

7# Vorig jaar was er 1 vos in mijn zetel. Dit jaar twee. En volgend jaar?

8# Fox sluipt in de stadsbus van Ottawa voor een dutje

9# Nieuwsgierige vos wandelt een huis binnen om een ​​drankje te stelen tijdens de lockdown in Dublin

10# Een vos die vastzit

11# Een vos op bezoek

12# Liep alleen de keuken in om een ​​vos te vinden die zojuist willekeurig had besloten om het huis binnen te sluipen en een dutje te doen bovenop hun magnetron

13# Wat er gebeurt als er een vos in je tuin woont

14# Wel what the f***! Een vos in de koelkast

15# Slapende vos in de tuin

16# Vos die zich meer en meer op het gemak voelt

17# Een vos sloop een meubelwinkel binnen en koelde zich af op een van de banken. Hij werd weggelokt met pannenkoeken

18# De hond speelde met dit wezentje

19# Een vos op bezoek

20# Hier is een vos die naar boven dwaalde om mijn boekenplank een tijdje geleden te bekijken

21# Vriendelijke vos

22# Een vos die binnen kwam en mijn oortjes verorberde

23# Dus besloot een vos midden in de nacht voor mijn deur te verschijnen

24# Een vos die ik ontmoette op een balkon die minstens 10 minuten bij me zat

25# Vriendjes worden met een vos die ons huis binnenkwam

26# Een kleine bezoeker