Boeken websites

Spread the love

Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je nog van de beste boeken kan vinden om te lezen.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken en thrillers. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken en thrillers van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersthrillers over seriemoordenaars en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages. Meer dan genoeg boeken te ontdekken met meer dan 150 spannende boeken en thrillers op de website.

BesteFantasyBoeken.com

Een website die geheel is gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment en van vroeger, de echte klassiekers dus. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Daarnaast is er ook een lijst met de beste fantasy boeken voor liefhebbers van Harry Potter. Een echt paradijs voor fantasy boeken liefhebbers dus waar je zeker je volgende favoriete fantasy boek kan gaan vinden.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste sciencefiction boeken van het moment, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 130 van mijn verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

BesteJeugdboeken.com

Op deze site vind je de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 of lijsten van de beste jeugdboeken ooit of beste Young Adult series. Ben je benieuwd wat er zit aan te komen op het vlak van Young Adult lectuur dan kan je ook eens kijken bij wordt verwacht naar boeken die binnenkort worden uitgegeven. Zoek je liever per leeftijdscategorie dan kan je eens kijken bij de top 10 lijsten voor jeugdboeken voor 12 tot 15 en jeugdboeken voor 15 +. Genoeg verschillende manieren dus om op zoek te gaan naar een boek dat je graag zou kunnen lezen. Ook om cadeau te doen.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste Young Adult sciencefiction boeken. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans want er zijn echte linken tussen de twee genres doordat bij moderne science fictionboeken er meer en meer elementen uit de fantasy worden gebruikt.

Horrorboeken.com

Horrorboeken.com is een website die is gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Dus niet enkel boeken van Stephen King, al is die zeker goed vertegenwoordigd op de site met onder andere It, volgens de website het beste horror boek ooit.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste fantasy- en science fiction boeken, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2019 en 2018. Daarnaast heb je ook lijsten met de beste vegetarische kookboeken en kookboeken voor kinderen.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2019 naast nog veel andere. De laatste llijst is die van beste kookboeken 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook lijsten van populaire vegetarische kookboekenvegan kookboeken, voor de barbecue of kookboeken bakken. Een hele hoop kookboeken om te ontdekken dus. Er staan op de site al meer dan 200 kookboeken ondertussen en er worden er steeds nieuwe toegevoegd. Ideaal om een cadeau te vinden voor vrienden of familie.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Uitgebreide lijsten met de meest bekende en leukste kinderboeken die er te vinden zijn, onderverdeeld in leeftijd. De perfecte plaats om een geschenk te vinden voor je kinderen of kleinkinderen.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je muziek cd’s en langspeelplaten.

Op De Top lijstjes vindt je de beste top 10 lijsten in verschillende categorieën.

Op Gratis software & apps vind je de beste gratis software van het net zoals bijvoorbeeld fotocollage software.

Als je een blog wil starten vind je hier alle info over op blogstarten.com. Je leert daar ook om geld verdienen blog.

Meer boekensites (Engelstalig)