21 augustus 2020

Fluffy poedel gaat viraal vanwege zijn mensachtige uitdrukkingen

Door sensationeel
Spread the love

Deze donzige en geweldige hond neemt Twitter over nadat zijn foto’s werden gedeeld. De naam van de fluffster is Kokoro en mensen zeggen dat hij een heel mensachtig gezicht heeft. Internetgebruikers maken zelfs memes met de schattige hond.

Kokoro komt uit Japan en staat erom bekend eruit te zien als een knuffel. Hij is erg populair op Instagram en verzamelde 120.000 volgers met meer dan 3.000 posts. Hij kreeg nog meer aandacht nadat Twitter-gebruiker Hisoka enkele foto’s van hem deelde. Ze kregen 128.000 vind-ik-leuks, 29,9k retweets, meer dan 800 reacties en natuurlijk heel veel liefde.

Twitter-gebruiker Hisoka deelde deze schattige foto’s van Kokoro en ze gingen viraal

Kokoro verovert de harten van mensen met zijn schattigheid en overeenkomsten met veel dingen – van Bob Ross, vanwege Bobs beroemde pluizige haar dat erg lijkt op dat van Kokoro, tot Ewoks, omdat het zowel superharige als donzige wezens zijn. Hij is ook erg goed voor memes, dus mensen profiteren daar van en creëren allerlei herkenbare en grappige inhoud.

Nog wat foto’s van de donzige pup

Kokoro is een speelgoedpoedel en die staan ​​bekend om hun ‘luchtigheid’. Ze zijn ook de kleinste versie van het poedelras, wat ze extra schattig maakt. Ze zijn meestal tussen 24 en 28 centimeter en wegen van 1,8 tot 2,7 kilogram. Speelgoedpoedels zijn een intelligent, actief en sociaal ras dat veel verzorging vereist.