23 augustus 2020

Mensen vragen deze artiest om hun foto’s te bewerken en hij doet dat fantastisch (17 foto’s)

Door sensationeel
Spread the love

We horen zo veel dat Photoshop in de fout is gegaan in foto’s op sociale media dat we er niet echt veel meer van verwachten. Maar de grafisch ontwerper Karan Acharya bewijst dat fotobewerking een kunstvorm op zich kan zijn.

Deze animator en foto-editor uit Bangalore heeft zijn kleurrijke illustraties gedeeld met zijn 210.000 Instagram-volgers. Maar pas nadat hij een verbluffende fotobewerking van een kleine jongen als Krishna had gepost, werd iedereen sprakeloos. Hij kreeg onmiddellijk duizenden verzoeken van mensen die vroegen om hun alledaagse kiekjes te photoshoppen in adembenemende mythologische sets.

En Karan leverde. Het lijkt erop dat er niets onmogelijk is voor de man, en hij zal waarschijnlijk zijn inbox laten barsten als dat nog niet het geval is.

1# Krishna familie

2#

3#

Karan Acharya is een ervaren grafisch ontwerper die nu werkt als creatief directeur bij Paridhi Media Works. Nadat hij was afgestudeerd aan de Rhythm Art School in Kasaragod en 3D Design aan het Institute of Thrissur in Kerala, haalde Karan enige tijd geleden voor het eerst de krantenkoppen.

Hij staat erom bekend een intens ogende vector-achtige afbeelding van Lord Hanuman te hebben gemaakt voor een lokaal evenement in 2015, dat sindsdien viraal is gegaan in India. Het ontwerp van Karan was te zien op autobumpers, telefooncovers, etalages en t-shirts in het hele land.

4#

5#

6#

Het ontwerp werd zo’n hit dat Karan zei dat het werd gebruikt door een filmmaker die de afbeelding zonder zijn toestemming voor zijn filmposter gebruikte.

Dezelfde virale “boze Hanuman-poster” werd ook geprezen door premier Modi. “Mijn vrienden belden me zondag continu. Ik dacht dat ze normaal belden, maar een van mijn vrienden sms’te me dat de premier mijn schilderij prees. Ik geloofde het eerst niet”, vertelde Karan aan persbureau ANI.

Hij zei dat het tot nu toe de grootste prestatie in zijn leven was en maakte hem een ​​rijzende ster in de omgeving. Tegenwoordig is Karan druk bezig met het werken aan betoverende fotobewerkingen, illustraties en commerciële branding.

7#

8#

9#

10#

11#

12#

13#

14#

15#

16#

17#